Slottentoonstelling

10/12/2012

 
Foto
Op 1 december was er de afsluitende tentoonstelling van het grote 'Iets met textiel'- project dat de voorbije maanden in de Bloemekenswijk liep. Er stond een grote tent opgesteld in het balenmagazijn op de UCO-site. Het Buurtwerk zorgde er op professionele manier voor dat het mooi en gezellig vol was.

Vrijdagavond hadden we met koude handen en voeten ons deeltje van de tentoonstelling opgesteld en we waren er eigenlijk best trots op. Nu was het afwachten of er bezoekers kwamen...
Ahmet en zijn papa waren de eersten. Ze waren er veel te vroeg en dus helemaal alleen. Het schaamrood steeg naar onze wangen toen we merkten dat zijn knappe 'tasmuts' op school achter gebleven was. Ramp!

Plots ging het heel snel en stroomde het volk toe. Gelukkig waren Nasteha, Buse en Zülfiye er om de mensen vriendelijk te ontvangen. Maar de ster van de dag was toch Soumia. Ze gidste meer dan 20 bezoekers  op een enthousiaste manier door de tentoonstelling. Achteraf kregen we alleen maar positieve commentaar. Dus daarom ook officieel op deze blog: Soumia je was de beste gids van de dag. Bedankt voor je inzet!
O ja, deze vier supermeiden zetten ook onze ploeg in de bloemetjes. Ook daarvoor nog eens: bedankt. Een fijne afsluiter van een fijn project.


Comments are closed.